Reporter Tijn (11 jaar)

Al vijf weken kunnen we niet naar school. In het begin vond ik dat wel leuk, maar nu heb ik wel weer zin in school. Als ik mijn huiswerk af heb, dan ga ik op de trampoline springen, pingpongen of voetballen.

Maar ook gamen. Gelukkig is het mooi weer, dus ik ben liever buiten. Maar na 5 weken dezelfde dingen doen, heb ik wel weer eens zin om lekker te hockeyen met mijn vrienden. En samen af te spreken. Dat mis ik nog het meest.
Gelukkig is iedereen van mijn familie nog gezond. Behalve mijn tante. Die ligt in het ziekenhuis met Corona.

We houden nog even vol.

Dat moet van Mark Rutte :).

Groeten van Tijn

De foto is niet van Tijn maar door de redactie gekozen.

Word jij ook een Kids CoronaKrant reporter? Deel jouw verhaal hier en kom in onze krant!

Deel dit bericht op: