Ouders&Leerkrachten

De Kids CoronaKrant is een intitiatief van My Book Buddy. In deze spannende en onzekere tijd een platform bieden waar kinderen hun verhalen en gedachten kwijt kunnen. Omdat tot nu toe veel aandacht uitgaat naar de volwassenen en de medisch, economische kant van het verhaal, is er behoefte aan een virtuele plek voor kinderen.  Zij kunnen zich in deze krant uiten met zelfgeschreven teksten, tekeningen, foto’s en filmpjes en anderen inspireren.

Hiervoor hebben we een aantal tips voor de kinderen waar zij mee aan de slag kunnen.  Het mooiste zou zijn wanneer zij aan het eind van de dag even tijd nemen hun bijdrage aan de krant te ontwerpen en in te sturen. Als deze periode afgesloten kan worden en het normale leven weer opgepakt wordt, blijft er een mooi document over waarin inzicht verkregen wordt in het wel en wee van de thuiszittende kinderen en de impact die dat op hen heeft gehad. Een waardevol document voor later voor schrijvers en lezers.

Vraag uw kind om iets te schrijven en het in de Kids CoronaKrant te plaatsen. Dat kunnen zij doen door de tekst hier in te vullen.

Voorwaarden:
• Wij vragen de kinderen bewust een e-mail adres van een ouder in te vullen om zo de privacy te waarborgen
• Wij tonen alleen de voornaam en leeftijd die opgegeven is en de foto die meegestuurd is
• Indien er geen eigen foto of tekening is meegestuurd, dan zullen wij zelf een passende foto zoeken en dit duidelijk communiceren

Mocht u vragen hebben over het proces kunt u altijd contact met ons opnemen.

Word jij ook een Kids CoronaKrant reporter? Deel jouw verhaal hier en kom in onze krant!

Deel dit bericht op: