2e genomineerde in verkiezing ‘Beste Digitale Juf of Meester’: Juf Daphne Smits

Wat leuk dat de school in huis zo goed gaat omdat jullie juffen en meester zo hun best doen. Petje af voor alle leerkrachten. 

Nominatie:
Raf zit in groep 3 van de Professor Burgerschool in Amsterdam. Dit is speciaal onderwijs voor slechthorende kinderen. Hij stuurde een mooie motivatie voor de nominatie voor zijn juf Daphne.
“Elke dag geeft juf Daphne duidelijke, zelf ingesproken instructies via YouTube, verzint ze iets leuks ter afwisseling, zo hadden we vandaag een tekendictee voor begrijpend luisteren of mochten we een boek maken over ons eigen huis via BookCreator. De juf legt rekenen uit met rozijnen en met haar twee huisratjes, Mevrouw de Wit en Muis. Ennn toen we het diploma kregen van Verliefde Hartjes van 10, maakten ze voor iedereen een diploma, cadeautje plus chocolade en heeft ze dat opgestuurd.
Juist groep 3 is zo belangrijk, ze doet het super!”

Motivatie:
Voor de redactie is dat in deze tijd met de thuisschool bijzonder wordt door de leerlingen erg gewaardeerd.
Ze probeert de lessen aantrekkelijk te maken en dat doet ze op een heel speciale manier. Haar huisdieren: twee ratjes worden ingezet om de les extra leuk en goed te maken dat vinden wij heel creatief.

Ook deze week kun je weer jouw juf of meester nomineren.

Nomineer jouw juf/meester hier!

Juf Daphne: Wat is het bijzonder om genomineerd te zijn voor deze award! Het is een uitdaging om onderwijs op afstand te geven aan slechthorende kinderen. Maar, wat ben ik trots op onze leerlingen en hun ouders. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen gemotiveerd blijven om te leren. Met een afwisseling in digitale leermiddelen, opdrachten, filmpjes, online oefenmomenten en post van de juffen, hoop ik dat ze dit ook als een leuke, leerzame tijd ervaren. Er zijn zoveel verschillende manieren om iets te leren, dat kan ook (online) op afstand. Daarnaast is het leuk om te zien hoe de kinderen elkaar motiveren met hun filmpjes en foto’s. We blijven zo als groep in contact met elkaar. Ik ben super trots op de kinderen hoe zij zich blijven inzetten tijdens het thuis onderwijs. 

De verkiezing loop zo lang als de scholen gesloten zijn en je thuis moet blijven en je juf of meester moet missen.  

Nomineer jouw juf/meester hier!

Word jij ook een Kids CoronaKrant reporter? Deel jouw verhaal hier en kom in onze krant!

Deel dit bericht op:

Een gedachte over “2e genomineerde in verkiezing ‘Beste Digitale Juf of Meester’: Juf Daphne Smits

Reacties zijn gesloten.