Reporter Jelmer (Groep 6)

Ik ben Jelmer Mengerink.

Ik zit op school Loevestein.

Ik zit in groep 6 ik vind dat een hele leuke groep. Ik ga hele dagen naar school daar moeten afstand houden van de juf (meester) en andere kinderen. Ik vond het heel leuk vooral mijn vrienden weer in het echt te zien en we hebben gepraat over hoe het was in de Corona tijd. Mijn school deed niet veel op de eerste dag alleen heel veel praten.

Je moet afstand houden van de juf.

Ik ben heel blij met de nieuwe regels. Hou afstand #stayhome.

Groet Jelmer

Redactie: Het kunstwerk dat Jelmer heeft nagemaakt is van graffiti artiest Banksy. Hij heeft dit gemaakt om te laten zien dat de mensen in de zorg de nieuwe superhelden zijn. Dit schilderij wordt in het najaar geveild ten goede van de gezondheidszorg in Engeland.

Word jij ook een Kids CoronaKrant reporter? Deel jouw verhaal hier en kom in onze krant!

Deel dit bericht op: