Reporter Sofia (10 jaar)

Beste Zijn Majesteit de Koning,

Dit jaar wordt u 53 jaar, maar we kunnen helaas dit jaar koningsdag niet vieren, van wegen het coronavirus. Ook al kunnen we het dit jaar niet vieren, wil ik u via deze brief feliciteren met u 53ste verjaardag!

Op koningsdag was het altijd heel leuk om naar buiten te gaan, dingen te verkoopen en buite te spelen. Mijn hobby is turnen, en dat ken ik nu ook niet doen, maar ik heb nog steeds hele leuke zoo trainingen en ik doe nog steeds turnen in de woonkamer. Wat is u hobby? Ik hoop dat u nog steed een hele fijne verjaardag kan vieren. 

Dus gefeliciteerd met u 53ste verjaardag en  ik hoop dat we weer volgend jaar de hele leuke en super mooie koningsdag weer kunnen vieren!

Verjaardags groeten,
Sofia Rusu

Word jij ook een Kids CoronaKrant reporter? Deel jouw verhaal hier en kom in onze krant!

Deel dit bericht op: