Tip: ‘berenjacht’ is de nieuwe rage

Er is een nieuwe rage begonnen waarmee kinderen zich kunnen vermaken tijdens een wandeling. De ‘berenjacht’ is razendsnel in populariteit aan het toenemen. Mensen zetten een knuffelbeer in het raamkozijn, en ouders kunnen met hun kinderen knuffelberen gaan spotten tijdens een wandeling.

Het idee komt uit België en wordt nu dus ook in Nederland omarmt. Dit omdat kinderen niet gemakkelijk meer naar de speeltuinen kunnen en zich tijdens een wandeling nogal snel vervelen is daarom de ‘berenjacht’ bedacht.

Inmiddels zijn de beren door heel Nederland te zien. Ga jij ook op jacht?

Fiene en Liam op berenjacht!

Ken je Fiene en Liam nog? Deze twee reporters zijn in Dronten op Berenjacht geweest en daar hebben ze een filmpje over gemaakt. En de mooie stempelkaart die zij gebruiken is door hun vader ‘Meester B’ gemaakt en kun je hier downloaden voor heel veel extra pret!

Zelf op jacht!

Google site
Er is een echte rage begonnen in enkele dagen zijn er in Nederland al 20.000 locaties aangemeld. Daarmee is de kaart van Google Maps vol en loopt deze op dit moment niet zo soepel. Men probeert nu met Google in contact te komen om het limiet te verhogen. Dit wordt vast op korte termijn opgelost. Dus blijf deze pagina in de gaten houden en controleer af en toe deze pagina.

Je kunt het via dit formulier aangeven als jij een beer achter het raam hebt gezet. In dit overzicht komen vervolgens alle beren te staan. Succes met de berenjacht!

Kinderen wandelen ineens weer graag buiten, dankzij de beren!

Deel dit bericht op: